En Bedre Hverdag


Åmot Matsenter AS er et norsk firma som er skatteregistrert i Spania. Registrert i Norge siden 1991. Hovedkontoret ligger på Åmotsenteret på Åmot i Modum. Vi vil bruke servicenavnet En Bedre Hverdag på tjenestene i Spania.

Vi har kjøpt tre næringsenheter i Los Dolses-senteret på Villamartin. Her bygger vi minilager, nøkkeloppbevaring og et treningssenter med elektriske treningsapparater.

Boligene har ofte mangel på bodplass. Vi har et sentralt beliggende lagerhotell/minilager med mulighet til å leie nødvendig lagerplass. Det er 69 modullager som er 1m bred, 2m langt og ca 3,5m høyt. Her kan mellomvegg fjernes og bredden utvides til ønsket areal. Åpen 24 timer i døgnet, hoveddør åpnes med en app på telefonen din.

I dette lageret vil det også være et eget rom for nøkkeloppbevaring. Dette åpnes også med egen applås. Du vil alltid ha tilgang til nøkkelen din, 24 timer i døgnet, uansett når du har behov.

I tredje enhet vil vi bygge et Feel-good treningssenter. Et treningssenter for en rolig trim. Treningsapparatene er elektrisk drevet og du kan bruke den styrke du selv ønsker. Her kan man sitte og trene, samtidig hvile øyne på en god havutsikt. Dette kan også bli en møteplass med mulighet for å sitte ned og ta en prat.

Alle disse enkeltelementene er med å skaper en bedre hverdag.